1/26/2014

NEW IN


IMG_7159
Sain viime viikolla myöhäsenä joululahjana tän kauan halutun ihanuuden. Oon tosiaan kuolannut tota kelloa jo ikuisuuden ja vihdoinkin se on mun! Oon ollu kyllä tosi tyytyväinen ja tarkotuksena ois tilata vielä erilaisia remmejä niin saa vähän vaihtelua.

IMG_7144
Ens viikolla mulla alkaa siis koeviikko ja nää on takuuvarmoja piristyksiä kun lukeminen ei enää maistu. En ole tuosta kyseisestä leffasta hirveästi kuullut, mutta mun oli pakko ostaa se koska Ryan Gosling ja Emma Stone on vaan niin hyviä.

IMG_7149
Löysin myös viimein hyvän pipon mm. lasketteluun tai muuten vaan ulkoiluun. Tällästä oon ettiny jo pitkään kun hävitin edellisen eli tosi hyvä ostos!

IMG_7133
Sitten viimesenä muttei vähäisimpänä aivan täydellinen toppi bikbokista. Oon ettiny just tällästä ja nyt se vihdoin löytyi! Tää meinas kylläkin jäädä kokonaan saamatta ja piti pari kertaa bokbokissa ravatakkin ennen kuin sopiva koko löytyi. Haluisin myös kyseisen topin valkosena.

3 kommenttia:

 1. Voi miten kiva postaus ja erityisen paljon Tykkään tuosta piposta. :)
  neeeaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Millä ohjelmalla oot tehny ton sun bannerin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on vaan kirjotettu siihen ylätunniste kohtaan (johon siis kirjotetaan blogin nimi). Sitte oon muokannu sitä fonttia!:)

   Poista